Lekker effe bloggen…

Volgens de definitie op Wikipedia is een weblog of blog een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. De blogger (ik dus) biedt in feite een logboek van informatie die hij wil meedelen aan zijn publiek, de lezers van zijn weblog.

De regelmaat om het blog bij te houden is bij mij ver te zoeken en ik verontschuldig mij bij voorbaat bij mensen, die hier meer van verwachten. Het gaat over René ’s leven en daarin gebeuren nauwelijks opzienbarende dingen, waar over geschreven moet worden. Ook is dit blog niet persoonlijk omdat het slechts zijdelings over mijn leven gaat, al is dat sterk verweven met René’ s wel en wee. Dit blog biedt een inkijkje in zijn leven op bepaalde momenten, speciaal voor de mensen die het boek “Mijn Zondagse Kind” gelezen hebben en graag willen weten hoe het verhaal verder gaat.

Dit heb ik ook verklaard aan journaliste Judith Janssen uit Venray, die voor dagblad De Limburger een mooi artikel schreef over bloggen.

Zo stond de foto van René, genomen op zijn plekje bij Pergamijn, weer in de krant en brachten lezers van dit artikel een bezoekje aan de website, met enkele persoonlijke reacties via het contactformulier als gevolg.

Eventjes werden mensen weer attent gemaakt op onze website

Eventjes werden mensen weer attent gemaakt op onze website

Altijd leuk om via Google Analytics naar de piekjes te kijken.

De piekjes als er weer nieuwe berichten op de website staan.

De piekjes als er weer nieuwe berichten op de website staan.